loder
  • 0761.332.327
  • contact@jobopportunityuk.com

Concordia

Concordia

Best Opportunity este agent Concordia  de peste 10 ani!

Cine este Concordia?

Concordia este agentul principal de recrutare din Marea Britanie ce are o reputație puternică în recrutarea lucrătorilor sezonieri hotărâţi şi determinaţi să îşi respecte perioadele contractuale la locul de muncă. Concordia colaborează eficient cu producătorii şi fermierii, menținând standarde înalte de calitate. Oferă sprijin pastoral tuturor membrilor săi care se găsesc într-o situație dificilă, fără nici o vină proprie, și oferă finanțare (la cerere) pentru producători şi fermieri pentru activități ce sporesc experiența lucrătorilor (cursuri de limbă engleză, calificări pentru folosirea tractorului, stivuitorului etc.).

Siguranţa parteneriatului alături de Concordia garantează standardele înalte de calitate a serviciilor atât ale agenţilor, cât şi ale fermierilor. Concordia se angajează să viziteze şi să monitorizeze îndeaproape toate fermele şi agenţiile cu care lucrează. Acest lucru sporeşte gradul de încredere şi relaţiile temeinice dintre entităţi, fapt ce conferă o mai bună colaborare în folosul participanţilor.

Dacă doriti să aflaţi mai multe detalii legate de Concordia sau dacă aveţi mai multe întrebări puteti contacta echipa Concordia din Marea Britanie pe website-ul: www.concordia.org.uk sau la numărul de telefon (0044)1273422293.”


Inscrieri pentru munca in AGRICULTURA Aplica acum!!

Procesul de aplicare pentru acest program este unul simplu, este foarte important ca noi sa primim toate informatile corecte pentru a va asigura un loc de munca corespunzator. Oferim locuri de munca doar in agricultura, la cules de fructe si legume.