loder
  • 0761.332.327
  • contact@jobopportunityuk.com

Recrutare

Recrutare

„ AM DAT STARTUL ÎNSCRIERILOR PENTRU MUNCA ÎN AGRICULTURĂ ÎN MAREA BRITANIE!

APLICĂ ACUM ŞI NU RATA OCAZIA DE A OCUPA UN LOC DE MUNCĂ PLĂTIT CORESPUNZĂTOR! ! !

Suntem încântaţi că eşti o persoană ambiţioasă şi ai decis să mergi în Marea Britanie. Deşi procesul de aplicare pentru acest program este unul simplu, este foarte important ca noi să primim toate informaţiile corecte pentru a-ţi asigura un loc de muncă corespunzator. Oferim locuri de muncă în domeniul agriculturii, la diferite munci agricole (cules, împachetat, sortat de salată, fructe, legume, verdeţuri; munci generale de fermă etc.), prin Concordia.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE

1. Act de identitate (paşaport sau carte de identitate);
2. Statut Pre-Settle/ Settle sau viza acolo unde e cazul;
3. Certificatul de sănătate (adeverinţă medicală de la medicul de familie că sunteţi "clinic sănătos" şi că "nu figuraţi în evidenţă cu boli cronice")(Original);
4. Certificatul de cazier judiciar (Original);

PROCESUL DE APLICARE
Procedurile se vor desfasura cu precadere online prin intermediul diferitelor canale de social media.
Dupa interviu se va trece la disponibilitatea locurilor de muncă si completarea documentelor aferente.

Best Opportunity nu vă percepe comision sau taxe pentru găsirea unui loc de muncă. Decizia dumneavoastră de a accepta sau de a refuza oricare dintre aceste servicii nu va afecta aplicaţia dumneavoastră către operatorii din UK .

Una dintre cerințele obligatorii prevede candidații să fie capabili să citească, să scrie și să vorbească limba oficială națională a României și Moldovei – care este limba română, pentru a putea citi și completa toate documentele, contractele și declarațiile necesare, astfel încât să poată trece cu succes prin diferitele etape ale procesului complex, care sunt obligatorii pentru obținerea angajamentelor de muncă.


Inscrieri pentru munca in AGRICULTURA Aplica acum!!

Procesul de aplicare pentru acest program este unul simplu, este foarte important ca noi sa primim toate informatile corecte pentru a va asigura un loc de munca corespunzator. Oferim locuri de munca doar in agricultura, la cules de fructe si legume.